divendres, 4 de gener de 2013

El quadern de cuir màgic

                                              Fotografía: ©Descubriendo Nunca Jamás

"Los grandes escritores empiezan con un cuaderno de cuero y un título respetable." (Descubriendo Nunca Jamás)

Dins del món del cinema crec que existeixen dos tipus de frases. Unes són les mítiques, les famoses. Són aquelles que han estat escrites amb l'objectiu exclusiu que siguin famoses a través dels temps. Però també hi ha les frases que ningú escolta mentre espera amb neguit les altres. Són pobres ombres que queden amagades darrere d'aquelles que brillaran. Aquestes són les meves preferides.

Descubriendo Nunca Jamás ha esdevingut una de les meves pel·lícules preferides per una senzilla frase. "Los grandes escritores empiezan con un cuaderno de cuero y un título respetable". Només han passat quatre mesos des que m'he comprat el primer quadern de cuir. És de color verd lluent i lila preciós.

Ja fa uns temps que hesito per publicar la meva obra i que surti a la llum. Però el fet de tenir ara mateix el quadern i la ploma entre les mans fa que en certa manera adquireixi un poder imaginatiu inigualable. Podem crear un món fantàstic i maravellós només amb el poder de les nostres mans.


Vull demanar disculpes per no haver renovat entrades en el racó. La màgia que desprenen els nens aquests dies em tenen totalment embadalida.


Badalona, un 5 de gener de 2013

Molt bon any nou 2013!!!Clàudia