dimecres, 26 de desembre de 2012

Mig metre de records


                                                         Fotografia:  ©Extret de Google


Bon Nadal a tothom!!!!!

Em sap greu haver estat tant de temps sense escriure. Ja torno a ser a Barcelona (Kansas) i aquí el temps i la felicitat mai s'atura per ningú.

Aquests dies de festes tenen una llum especial des que vaig tornar a casa, i voldria compartir una experiència personal amb vosaltres.

Fa un parell de dies, vaig anar a comprar els regals de nadal a l'Imginarium. Vaig entrar per la porta petita d'entrada com sempre he volgut fer. I quan vaig pujar al pis de dalt on estaven les disfresses, vaig ser transportada a un món paral·lel creat només pels infants. Un lloc on els adults i la seva "realitat" no hi encaixaven.
Hi havia ple de disfresses per nens de cinc anys de tota mena; Vestits de princesa (com els que em cosia la meva àvia), varetes de fada,.. Un munt de coses! En aquell moment vaig desitjar que els dependents de la tenda em veiéssim com  la nena a qui li regalarien totes aquelles coses en comptes de ser l'adulta qui les podria comprar.

De cop, va sonar a la botiga una cançó preciosa de Phil Collins que va fer que aquell moment compartit fos encara més especial.


He de confessar que el Nadal no m'agrada massa. Em porta massa records de la meva àvia que va morir. Era la seva festa preferida.
Suposo que en aquell moment a la tenda va ser com si baixés del cel i em mostrés el nadal que creàvem juntes cada any. L'anyoro molt. Però també em sento molt feliç de poder compartir aquesta llum que he recuperat des que he tornat a casa. Em sento renovada, viva.


Segurament, l'ideal és seguir creixent però sempre conservar l'esperit dels nadals quan tenia cinc i sis anys.
He regalat moltes coses que han agradat aquest Nadal, però estic regalant alguna cosa més preuada que potser no tothom se n'adona. Vull oferir a les persones que m'aprecien la meva llum perduda que tant desitjava recuperar.

Comparteixo amb vosaltres la cançó d'aquell moment, perquè recordeu aquells nadal de quan tenieu cinc anys.

http://www.youtube.com/watch?v=mEnUhjmwjlI (Can't stop loving you, Phil Collins)

Espero de tot cor que tingueu un molt bon nadal. Envolteu-vos de les persones que més estimeu i viviu-lo amb molta joia i felicitat.


Badalona, un Sant Esteve de 2012.L'autora.