dimecres, 12 de desembre de 2012

Una tarda de pluja

                                                       Fotografia: ©Extret de google

 [...] "Mira , Clémentine això és un cargol.- Li diu tot obrint les seves mans i mostrant-li una bestioleta amb banyes i closca. La petita  mira el cargol contenta de saber que no és un animal gran i ferotge"

(Fragment de Una tarda de pluja per Clàudia F. García)

Vet aquí un fragment del meu segon conte. S'anomena "Una tarda de pluja" i el vaig escriure la nit que em van dir que va morir el meu avi.
Ja fa massa temps que tenia aquest conte ocult. Suposo que volia esperar que Els cercadors de l'Univers estigués assolit per treure a la llum el següent.

Tampoc sé per què l'he escrit aquí avui,  a Bordeaux  fa un parell de dies que només hi ha sol. Suposo que és la nostàlgia i en el fons l'enveja de la despreocupació i la innocència dels meus dos personatges preferits.
Els he agafat molta estima.

Des d'un bon principi tenia clar que un dels personatges principals dels meus contes seria una nena i es diria Clémentine. Per el paper de nen, em debatia entre Étienne o Rémi. Finalment em vaig decidir pel segon.


Fa uns dies vaig contactar amb una editorial francesa i m'han acceptat el llibre. Aviat em faran el contracte de publicació i sortira a la venda per Neetbook, e-book, tablet i aquestes coses rares.
Si algun dia us decidiu a llegir el meu conte, espero de tot cor que aprecieu als meus nens tant com jo els estimo des del dia que vaig prendre la decisió d'escriure un conte i no parar fins publicar-lo.


Que tingueu un feliç dia.

Bordeaux, un 12 del 12 del 2012.

L'autora